Cégbemutatás

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Vilometric Mérnökiroda Kft. megújult honlapján.

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Önnek cégünket és működési területeinket.

A Vilometric Mérnökiroda Kft. székhelye Budapest XI. kerületében található. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező villamos tervezők, szakértők. Elsődleges célunk olyan épületvillamossági és EMC területen tevékenykedő mérnökiroda üzemeltetése, mely képes a kiemelt gyorsasággal fejlődő villamos és elektronikus rendszerek, berendezések által elvárt mérnöki tervezési, szakértési igényeknek megfelelni, valamint rugalmasan reagál a – jelenleg nem túl kedvező – külső körülményekre. Speciális feladatok esetén a szakmai munkánkat több külsős szakértő kolléga támogatja.

Legfőbb működési területünk a villámvédelem, az épületvillamosság az és energetika, melyekben az igazságügyi műszaki szakértéstől kezdődően, a tervezésen és kivitelezésen keresztül a villamos felülvizsgálatokig és mérésekig terjedő széles palettán tevékenykedünk.

Speciális jártassággal rendelkezünk az épületvillamosság határterületének számító, de egyre nagyobb jelentőséggel bíró elektromágneses zavarvédelem (EMC), villámvédelem, túlfeszültség-védelem, helyiség- és nyomvonal árnyékolások, valamint méréstechnikai földelési rendszerek tervezési, szakértési területein.

Jogosultsággal rendelkező kollégáink a villámvédelem és túlfeszültségvédelem tervezési területein az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet által előírt norma szerinti, azaz az MSZ EN 62305 szabvány szerinti tervezési, szakértési, felülvizsgálati feladatokat is végeznek.

Saját vállalásban, valamint megbízható alvállalkozók bevonásával a tervezett rendszerek kivitelezését, felülvizsgálatát, karbantartását is vállaljuk.

Üdvözlettel,

Varga Tamás

ügyvezető